Overslaan en naar de inhoud gaan

Trainer Nusser na één seizoen weg bij Bevo

Geplaatst opdinsdag 4 april 2017 - 8:01

Handbalclub Targos Bevo neemt al na één seizoen afscheid van trainer Harold Nusser.

In een verklaring op de clubsite staat dat het bestuur er geen heil in ziet om volgend seizoen op de huidige weg verder te gaan met de Sittardenaar.

Moeizaam
"In het afgelopen moeizame seizoen bleek het collectief van spelers en staf niet in staat het tij te keren. Ondanks vele blessures is er hard gewerkt om de stijgende lijn proberen in te zetten. Dit is maar deels gelukt."

De club gaat op zoek naar een nieuwe trainer. Het seizoen van de mannen van Bevo zit er al op. Door het verlies van Volendam kan Targos/Bevo zich niet meer plaatsen voor de kruisfinales. In de laatste wedstrijd staat er, buiten de eer, niets meer op het spel. Hurry Up is dan de tegenstander, het team van oud-trainer Martin Vlijm.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Harold Nusser nieuwe trainer Bevo
Bevo verliest in België
Bevo verliest EHF Cup duel in Slowakije
Bevo verliest duel en spelers tegen Achilles Bocholt
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen