Klaas Wels en Monique Tijsterman AvondGasten Sport (20 september 2021)

Tijsterman en Wels: Andere sport, dezelfde filosofie

Ze komen allebei uit een andere sport, maar denken hetzelfde over trainen. Duidelijkheid is het kernwoord van handbaltrainer Monique Tijsterman en MVV-coach Klaas Wels.

Mark van Bommel bij VfL Wolfsburg
Mark van Bommel staat te trappelen om te beginnen

Mark van Bommel is gepresenteerd bij zijn nieuwe club VfL Wolfsburg. In Noord-Duitsland is hij de komende twee jaar de hoofdtrainer.

Darije Kalezic coach MVV
Darije Kalezic vertrekt als coach bij MVV

Trainer Darije Kalezic vertrekt als hoofdtrainer van MVV. Dat heeft de Maastrichtse club zaterdagmiddag bekendgemaakt.

Bommel
'Mark van Bommel in gesprek met Wolfsburg'

Mark van Bommel is een van de belangrijkste kandidaten om komend seizoen trainer te worden van VfL Wolfsburg, dat meldt het Duitse Bild.

Robbie Servais MVV Maastricht (30 mrt 2021)
Focus Robbie Servais op MVV-beloften en trainerscursus

Robbie Servais heeft dinsdag zijn handtekening onder een nieuw, tweejarig contract bij MVV Maastricht gezet.

Sjors Ultee
Ultee: 'Ik denk dat ik geen laptoptrainer meer ben'

Sjors Ultee denkt dat alle vooroordelen rondom zijn persoon weg zijn, nu Fortuna Sittard goed presteert in de Eredivisie. "De laptop en de leeftijd komen niet meer heel vaak aan bod."

Jos Luhukay (17 mrt 2021)
Met kapitein Luhukay gooit VVV het over een andere boeg

Op de dag dat Nederland zijn nieuwe volksvertegenwoordigers kiest, hakten VVV-Venlo en Jos Luhukay ook een belangrijke knoop door: de Venlonaar is de nieuwe trainer van de club.

Marco Bogers
Bogers: 'Nog geen beslissing over toekomst De Koning'

VVV-Venlo is nog niet in overleg met trainer Hans de Koning over de verlenging van zijn contract. "Wij vinden het te vroeg om het te hebben over de hoofdtrainer van komend seizoen", zegt algemeen directeur van de voetbalclub Marco Bogers.

Darije Kalezic trainer MVV
Darije Kalezic: 'Vertrouwen dat MVV stappen gaat zetten'

Darije Kalezic heeft goede hoop dat MVV op elk gebied stappen vooruit kan zetten. Binnen de organisatie en op het veld.

Darije Kalezic trainer MVV
MVV-trainer Kalezic hoopt op nieuwe spelers in winterstop

Trainer Darije Kalezic vindt dat er een aantal spelers bij moeten komen in de winterstop bij MVV Maastricht. "Zij moeten een aantal jongens in de selectie ontlasten."

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten