Bommel

'Mark van Bommel in gesprek met Wolfsburg'

Mark van Bommel is een van de belangrijkste kandidaten om komend seizoen trainer te worden van VfL Wolfsburg, dat meldt het Duitse Bild.

Robbie Servais MVV Maastricht (30 mrt 2021)
Focus Robbie Servais op MVV-beloften en trainerscursus

Robbie Servais heeft dinsdag zijn handtekening onder een nieuw, tweejarig contract bij MVV Maastricht gezet.

Sjors Ultee
Ultee: 'Ik denk dat ik geen laptoptrainer meer ben'

Sjors Ultee denkt dat alle vooroordelen rondom zijn persoon weg zijn, nu Fortuna Sittard goed presteert in de Eredivisie. "De laptop en de leeftijd komen niet meer heel vaak aan bod."

Jos Luhukay (17 mrt 2021)
Met kapitein Luhukay gooit VVV het over een andere boeg

Op de dag dat Nederland zijn nieuwe volksvertegenwoordigers kiest, hakten VVV-Venlo en Jos Luhukay ook een belangrijke knoop door: de Venlonaar is de nieuwe trainer van de club.

Marco Bogers
Bogers: 'Nog geen beslissing over toekomst De Koning'

VVV-Venlo is nog niet in overleg met trainer Hans de Koning over de verlenging van zijn contract. "Wij vinden het te vroeg om het te hebben over de hoofdtrainer van komend seizoen", zegt algemeen directeur van de voetbalclub Marco Bogers.

Darije Kalezic trainer MVV
Darije Kalezic: 'Vertrouwen dat MVV stappen gaat zetten'

Darije Kalezic heeft goede hoop dat MVV op elk gebied stappen vooruit kan zetten. Binnen de organisatie en op het veld.

Darije Kalezic trainer MVV
MVV-trainer Kalezic hoopt op nieuwe spelers in winterstop

Trainer Darije Kalezic vindt dat er een aantal spelers bij moeten komen in de winterstop bij MVV Maastricht. "Zij moeten een aantal jongens in de selectie ontlasten."

Jorrit Smeets AvondGasten Sport
Smeets over nieuwe trainer: 'Geen haast met beslissingen'

Aanvoerder Jorrit Smeets van Fortuna Sittard zou geen haast maken met het aanstellen van een nieuwe trainer bij de Sittardse voetbalclub.

Sjors Ultee
Sjors Ultee heeft wel oren naar rol als hoofdtrainer Fortuna

In de zoektocht naar een nieuwe trainer kijkt de clubleiding van Fortuna Sittard misschien wel veel te ver en ligt de oplossing voor het oprapen. In eigen huis nog wel.

Kevin Hofland
Hofland: 'Ik wil graag in het trainersvak blijven'

Een week na zijn ontslag als trainer van Fortuna Sittard heeft Kevin Hofland alles een plekje kunnen geven.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane