Studenten corona

Campagne om student bewuster te maken van maatregelen

Studentenverenigingen uit Maastricht starten woensdagmiddag een campagne om studenten nog bewuster te maken van de coronamaatregelen.

Studentenvereniging gaat alcoholvrij bier van de tap schenken

De Maastrichtse studentenvereniging Tragos gaat binnenkort alcoholvrij bier aanbieden van de tap.

Studentenverenigingen op vingers getikt na ontgroening

De Maastrichtse studentenverenigingen Tragos en Circumflex zijn in de fout gegaan tijdens de ontgroeningen, begin dit studiejaar.

Controles bij studentenverenigingen na incidenten introkamp

De introductiekampen van de vier grote Maastrichtse studentenverenigingen worden de komende dagen gecontroleerd door de Universiteit Maastricht.

Sigarettenpeuken
Onderzoek NVWA: 'Tabaksbedrijf betaalde studentenclubs'

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) doet onderzoek naar mogelijk illegale banden tussen tabaksfabrikant Japan Tobacco International (JTI) en studentenverenigingen, waaronder Tragos in Maastricht.

Studente gewond bij introductieweek Maastricht

Tijdens de Maastrichtse introductieweek is een studente lichtgewond geraakt. Ook verbrandden enkele studenten hun tong na het moeten drinken van een te warm drankje.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten