Overslaan en naar de inhoud gaan

Traditioneel lastige uitwedstrijd voor MVV

Geplaatst opdonderdag 8 september 2016 - 13:47

MVV gaat vrijdag op bezoek bij FC Eindhoven, waarvan het de laatste zeven ontmoetingen verloor.

Nu kennen de Brabanders een moeizame competitiestart met drie nederlagen en twee overwinningen. "Maar normaal gesproken zien we ze straks gewoon in de bovenste regionen terug", voorspelt MVV-trainer Ron Elsen.

Transfermarkt
"Eindhoven heeft een brede selectie, die afgelopen week nog versterkt is met Nicky Kuiper van Willem II en Rai Vloet van PSV." MVV roerde zich ook op de transfermarkt in de competitievrije weken. De Maastrichtenaren zagen Jordy Croux naar Willem II vertrekken en legden zelf Luis Pedro vast en huurden Kelechi Nwakali van Arsenal. Die laatste wordt zaterdag pas in Nederland verwacht.

N'Koyi
Luis Pedro is wel al speelgerechtigd en neemt mogelijk meteen de plek van Croux in. "We houden vast aan onze manier van spelen, maar aanvallend moeten we noodgedwongen de accenten wat verleggen", zegt Elsen, die geen beroep kan doen op de langer uit de roulatie zijnde Zev van Melick en waarschijnlijk ook niet op Patrick N'Koyi. Die kreeg op de afsluitende training last van een oude blessure en geëmotioneerd het veld verliet.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV wil tijdstip thuiswedstrijden niet veranderen
MVV zoekt killersinstinct tegen FC Oss
MVV zakt steeds dieper weg: 0-2 tegen Oss
MVV verslaat Sociedade Esportivo do Gama met 2-0
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen