Overslaan en naar de inhoud gaan

Traditioneel lastige uitwedstrijd voor MVV

Geplaatst opdonderdag 8 september 2016 - 13:47

MVV gaat vrijdag op bezoek bij FC Eindhoven, waarvan het de laatste zeven ontmoetingen verloor.

Nu kennen de Brabanders een moeizame competitiestart met drie nederlagen en twee overwinningen. "Maar normaal gesproken zien we ze straks gewoon in de bovenste regionen terug", voorspelt MVV-trainer Ron Elsen.

Transfermarkt
"Eindhoven heeft een brede selectie, die afgelopen week nog versterkt is met Nicky Kuiper van Willem II en Rai Vloet van PSV." MVV roerde zich ook op de transfermarkt in de competitievrije weken. De Maastrichtenaren zagen Jordy Croux naar Willem II vertrekken en legden zelf Luis Pedro vast en huurden Kelechi Nwakali van Arsenal. Die laatste wordt zaterdag pas in Nederland verwacht.

N'Koyi
Luis Pedro is wel al speelgerechtigd en neemt mogelijk meteen de plek van Croux in. "We houden vast aan onze manier van spelen, maar aanvallend moeten we noodgedwongen de accenten wat verleggen", zegt Elsen, die geen beroep kan doen op de langer uit de roulatie zijnde Zev van Melick en waarschijnlijk ook niet op Patrick N'Koyi. Die kreeg op de afsluitende training last van een oude blessure en geƫmotioneerd het veld verliet.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV wil tijdstip thuiswedstrijden niet veranderen
MVV zoekt killersinstinct tegen FC Oss
MVV zakt steeds dieper weg: 0-2 tegen Oss
MVV verslaat Sociedade Esportivo do Gama met 2-0
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen