Overslaan en naar de inhoud gaan

Tractor op zijn kant na botsing tegen gevel, twee gewonden

Geplaatst opzaterdag 9 juni 2018 - 7:56

In Berg en Terblijt is zaterdagochtend een tractor met aanhanger op zijn kant beland.

Dat gebeurde rond 07:45 op de Geulhemmerweg.

Gevel
De tractorrijder verloor de macht over het stuur nadat hij een vluchtheuvel had geraakt. Vervolgens schaarde de tankwagen met water waardoor het gevaarte kantelde en tegen een gevel van een woning tot stilstand kwam.

Gewond
De bestuurder en een inzittende van de tractor zijn gewond geraakt. Een van hen is naar het ziekenhuis de gebracht. Het andere slachtoffer is ter plekke in een ambulance onderzocht.

Schade
De weg is momenteel dicht om de ravage op te ruimen. Een van de woningen is flink beschadigd geraakt. Een van de wielen van de tankwagen ligt dwars in de woonkamer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen