Overslaan en naar de inhoud gaan

Tractor maakt schuiver en beschadigt twee auto's

Geplaatst opmaandag 18 november 2019 - 22:58

Een tractor is maandagavond op z'n kant terechtgekomen bij een ongeluk in Panningen.

Het incident gebeurde op de Steenstraat. Volgens een correspondent ter plaatse reed de tractor vanuit Panningen richting Beringe.

Slecht zicht
Door slecht zicht zou de bestuurder een langs de kant geparkeerde wagen niet gezien hebben, waarna het landbouwvoertuig kantelde en tegen nog een andere langs de kant geparkeerde auto schoof. Beide auto's liepen forse schade op, evenals de tractor.

Bijstand
De betrokkenen werden opgevangen in een nabijgelegen café. Bij het ongeluk zou niemand gewond zijn geraakt.

Afgevoerd
De brandweer rukte met twee wagens uit. Er moest uiteindelijk een takelwagen aan te pas komen om de tractor van de weg te halen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen