Overslaan en naar de inhoud gaan

Toyboyaffaire: PowNed lijkt Hoes te willen betalen

Geplaatst opvrijdag 8 april 2016 - 6:47

Omroep PowNed lijkt bereid om een schadevergoeding te betalen aan Onno Hoes.

De oud-burgemeester van Maastricht verloor zijn baan nadat PowNed beelden had uitgezonden van een pikante privédate, gemaakt met de verborgen camera.

Toyboy
Op de beelden is te zien hoe Hoes in een restaurant seksuele toespelingen maakt naar de 20-jarige Robbie Hasselt. De ‘toyboy’ filmde de date met een verborgen camera. PowNed zond die beelden eind 2014 uit, waarna Hoes het veld moest ruimen als burgemeester.

Schikking
In de rechtbank van Amsterdam spraken PowNed en Hoes donderdag af om tot 15 april de tijd te nemen om tot een schikking te komen. Ook Robbie Hasselt moet mogelijk een schadevergoeding betalen. Het is niet bekend hoeveel geld Hoes wil zien. Wel gaf zijn advocaat aan dat Hoes flinke imagoschade heeft geleden.

Lees ook: Onno Hoes en PowNed weer voor de rechter.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen