Overslaan en naar de inhoud gaan

'Toyboy' Ruud zag scheiding Onno en Albert aankomen

Geplaatst opmaandag 20 oktober 2014 - 6:35

Ruud Schepers is niet verbaasd dat Albert Verlinde en Onno Hoes uit elkaar zijn. In het BNN-programma Je Zal Het Maar Zijn zei Scheepers. “Wat ik verwacht had is gebeurd."

Schepers kwam in december vorig jaar in het nieuws toen hij een affaire met de burgemeester van Maastricht had. De twee werden toen zoenend gefotagrafeerd in een Maastrichts hotel.

Bijzondere vriendschap met mogelijkheden
In de uitzending van zondagavond sloot de toyboy - in het gedeelte van het programma dat was opgenomen voor de bekendmaking van de scheiding - een nieuw samenzijn tussen hem en de burgemeester van Maastricht ook niet uit. “We hebben een bijzondere vriendschap met bijzondere mogelijkheden. Maar zij (Onno en Albert red.) moeten eerst iets oplossen samen, voordat ik überhaupt moet gaan nadenken over wat mijn toekomst met Onno zal zijn.”

Zag het aankomen
In een reactie na de bekendmaking van de breuk tussen het stel, blijft Schepers op de vlakte. “Wat ik verwacht had is gebeurd. Ik ben nu nog bezig om het te laten bezinken. Wat er uit gaat komen gaan we zien.”

Reden van breuk
Ook ging Schepers nog in op de vraag of hij een belangrijke rol heeft gespeeld bij de breuk tussen Albert Verlinde en Onno Hoes. “Ik heb vooraf niet over de consequenties nagedacht. Het is vervelend als mensen nu zeggen dat je een relatie kapot hebt gemaakt. Maar of dat wel, of niet zo is, zal zich gaan uitwijzen.”

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Toyboy' Ruud reageert op scheiding Onno en Albert
Albert Verlinde legt 'nevenfuncties' in Maastricht neer
Onno Hoes en Albert Verlinde samen gespot
Onno Hoes en Albert Verlinde gaan scheiden
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV