Overslaan en naar de inhoud gaan

'Toyboy' Ruud reageert op scheiding Onno en Albert

Geplaatst opvrijdag 17 oktober 2014 - 10:02

De 'toyboy' van Onno Hoes, Ruud Schepers, reageert aanstaande zondag in het programma 'Je zal het maar zijn' op de scheiding van Hoes en Albert Verlinde.

Schepers had eind vorig jaar een affaire met de burgemeester van Maastricht. De twee werden toen zoenend gefotagrafeerd in een Maastrichts hotel. In het programma 'Je zal het maar zijn' spreekt presentator Sophie Hilbrand met Schepers. Zowel voor als na aankondiging van de echtscheiding.

Boek over affaire
Albert Verlinde onthulde woensdag in RTL Boulevard dat hij en Onno Hoes na 22 jaar uit elkaar gingen. Volgens Verlinde had de breuk echter niets met de affaire te maken.

Schepers maakte eerder al bekend dat hij bezig is met een boek over zijn verhouding met Hoes. Deze week vertelde hij, dat hij gaat proberen om het boek sneller uit te brengen dan oorspronkelijk de bedoeling was. Schepers hoopt dat het boek nog voor de kerst in de winkel ligt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Toyboy' Ruud zag scheiding Onno en Albert aankomen
Albert Verlinde legt 'nevenfuncties' in Maastricht neer
Onno Hoes en Albert Verlinde samen gespot
Onno Hoes en Albert Verlinde gaan scheiden
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV