Overslaan en naar de inhoud gaan

'Toyboy' Ruud reageert op scheiding Onno en Albert

Geplaatst opvrijdag 17 oktober 2014 - 10:02

De 'toyboy' van Onno Hoes, Ruud Schepers, reageert aanstaande zondag in het programma 'Je zal het maar zijn' op de scheiding van Hoes en Albert Verlinde.

Schepers had eind vorig jaar een affaire met de burgemeester van Maastricht. De twee werden toen zoenend gefotagrafeerd in een Maastrichts hotel. In het programma 'Je zal het maar zijn' spreekt presentator Sophie Hilbrand met Schepers. Zowel voor als na aankondiging van de echtscheiding.

Boek over affaire
Albert Verlinde onthulde woensdag in RTL Boulevard dat hij en Onno Hoes na 22 jaar uit elkaar gingen. Volgens Verlinde had de breuk echter niets met de affaire te maken.

Schepers maakte eerder al bekend dat hij bezig is met een boek over zijn verhouding met Hoes. Deze week vertelde hij, dat hij gaat proberen om het boek sneller uit te brengen dan oorspronkelijk de bedoeling was. Schepers hoopt dat het boek nog voor de kerst in de winkel ligt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Toyboy' Ruud zag scheiding Onno en Albert aankomen
Albert Verlinde legt 'nevenfuncties' in Maastricht neer
Onno Hoes en Albert Verlinde samen gespot
Onno Hoes en Albert Verlinde gaan scheiden
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV