Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverlandbezoekers klagen over ABBA en Rowwen Hèze

Geplaatst opmaandag 22 juni 2020 - 7:55

Toverland gaat geen popliedjes meer draaien in het middeleeuwse themagebied van het pretpark.

Dat laat een woordvoerder weten aan pretparkblog Looopings. Sinds februari werden in het themadeel Avalon popliedjes van ABBA, Rowwen Hèze en Ed Sheeran gedraaid. Maar dat namen bezoekers niet voor lief.

Themamuziek
Niet alleen de fans klaagden over de nieuwe afspeellijst. Ook het Duitse bedrijf IMAscore, dat de themamuziek maakt voor het park, reageerde teleurgesteld over de nieuw ingeslagen weg. "We hebben de nieuwe popmuziek geëvalueerd en geconstateerd dat het merendeel van de bezoekers de voorkeur geeft aan de IMAscore-muziek", liet de woordvoerder van het familiepark in Sevenum weten.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen