Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland zoekt naar nieuwe naam voor achtbaan

Geplaatst opwoensdag 7 maart 2018 - 6:00

Attractiepark Toverland in Sevenum is op zoek naar een nieuwe naam voor de familieachtbaan Boomerang.

Dit meldt de website Looopings.

Land van Toos
"De term 'Boomerang' dekt niet helemaal de lading", laat de voorlichtster weten aan de website. De nieuwe naam moet wel passen bij de jeugdige doelgroep van het Land van Toos. "Gezien het thema gebruiken we daar het liefst Nederlandstalige of Arabische namen."

De 320 meter lange en twaalf meter hoge Boomerang, met topsnelheid van 60 km per uur, opende in 2001, toen nog onder de naam Achtbaan. Wie zo creatief is en de nieuwe naam bedenkt, krijgt twee vrijkaarten.

YouTube: Toverland
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen