Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Toverland viert verjaardag met bekende YouTubers

Geplaatst opzondag 19 mei 2019 - 18:46

Wie zondag een bezoekje bracht aan Toverland kon zomaar een YouTube-ster in het wild tegenkomen.

Pretpark Toverland vierde zondag zijn 18-jarig bestaan.

Beroemdheden
Ter gelegenheid van het bereiken van deze volwassen leeftijd nodigde het park een aantal grote YouTube-sterren uit, onder wie Enzo en Milan Knol, samen goed voor meer dan 3 miljoen abonees, en Limburger Dylan Haegens, met ruim 1 miljoen volgers. Zij zorgden ervoor dat het park zondag druk bezocht werd.

Hemd van het lijf
Een Q&A met de artiesten zorgden voor een interactie tussen het publiek en de sterren. Zo wilden fans weten hoeveel PK's de auto van Enzo en Milan hebben en of ze alle aandacht wel eens zat zijn. Op die laatste vraag geven de sterren aan altijd met hun fans op de foto te gaan.

Van klein naar groot
Het zijn de fans die de jongens groot hebben gemaakt. Milan begon met vloggen toen hij dat in Amerika zag. Hij was een van de eerste Nederlandse game-vloggers. Zijn broer Enzo volgde. Hij begon ook zijn eigen leven te filmen en groeide met het kanaal tot ruim twee miljoen abonnees.

Haegens grote trekker
In het attractiepark liepen veel YouTubers rond die alleen maar kunnen dromen van dat soort grote aantallen. Toch worden YouTubers Bart Baan en Harmpjes Omhoog regelmatig vastgeklampt door fans die vragen om een handtekening en foto. De twee zijn pretparkvloggers. Bart Baan heeft nu al zo'n 3.000 volgers. De twee laten zich volop zien en delen stickers uit voor meer naamsbekendheid. Maar het grote publiek komt voor Dylan Haegens of Enzo en Milan Knol, die naast een Q&A het publiek trakteert op een salto op het podium om vervolgens af te sluiten met een dikke vette 'peace'.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen