Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland viert verjaardag met bekende YouTubers

Geplaatst opzondag 19 mei 2019 - 18:46

Wie zondag een bezoekje bracht aan Toverland kon zomaar een YouTube-ster in het wild tegenkomen.

Pretpark Toverland vierde zondag zijn 18-jarig bestaan.

Beroemdheden
Ter gelegenheid van het bereiken van deze volwassen leeftijd nodigde het park een aantal grote YouTube-sterren uit, onder wie Enzo en Milan Knol, samen goed voor meer dan 3 miljoen abonees, en Limburger Dylan Haegens, met ruim 1 miljoen volgers. Zij zorgden ervoor dat het park zondag druk bezocht werd.

Hemd van het lijf
Een Q&A met de artiesten zorgden voor een interactie tussen het publiek en de sterren. Zo wilden fans weten hoeveel PK's de auto van Enzo en Milan hebben en of ze alle aandacht wel eens zat zijn. Op die laatste vraag geven de sterren aan altijd met hun fans op de foto te gaan.

Van klein naar groot
Het zijn de fans die de jongens groot hebben gemaakt. Milan begon met vloggen toen hij dat in Amerika zag. Hij was een van de eerste Nederlandse game-vloggers. Zijn broer Enzo volgde. Hij begon ook zijn eigen leven te filmen en groeide met het kanaal tot ruim twee miljoen abonnees.

Haegens grote trekker
In het attractiepark liepen veel YouTubers rond die alleen maar kunnen dromen van dat soort grote aantallen. Toch worden YouTubers Bart Baan en Harmpjes Omhoog regelmatig vastgeklampt door fans die vragen om een handtekening en foto. De twee zijn pretparkvloggers. Bart Baan heeft nu al zo'n 3.000 volgers. De twee laten zich volop zien en delen stickers uit voor meer naamsbekendheid. Maar het grote publiek komt voor Dylan Haegens of Enzo en Milan Knol, die naast een Q&A het publiek trakteert op een salto op het podium om vervolgens af te sluiten met een dikke vette 'peace'.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen