Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Toverland viert verjaardag met bekende YouTubers

Geplaatst opzondag 19 mei 2019 - 18:46

Wie zondag een bezoekje bracht aan Toverland kon zomaar een YouTube-ster in het wild tegenkomen.

Pretpark Toverland vierde zondag zijn 18-jarig bestaan.

Beroemdheden
Ter gelegenheid van het bereiken van deze volwassen leeftijd nodigde het park een aantal grote YouTube-sterren uit, onder wie Enzo en Milan Knol, samen goed voor meer dan 3 miljoen abonees, en Limburger Dylan Haegens, met ruim 1 miljoen volgers. Zij zorgden ervoor dat het park zondag druk bezocht werd.

Hemd van het lijf
Een Q&A met de artiesten zorgden voor een interactie tussen het publiek en de sterren. Zo wilden fans weten hoeveel PK's de auto van Enzo en Milan hebben en of ze alle aandacht wel eens zat zijn. Op die laatste vraag geven de sterren aan altijd met hun fans op de foto te gaan.

Van klein naar groot
Het zijn de fans die de jongens groot hebben gemaakt. Milan begon met vloggen toen hij dat in Amerika zag. Hij was een van de eerste Nederlandse game-vloggers. Zijn broer Enzo volgde. Hij begon ook zijn eigen leven te filmen en groeide met het kanaal tot ruim twee miljoen abonnees.

Haegens grote trekker
In het attractiepark liepen veel YouTubers rond die alleen maar kunnen dromen van dat soort grote aantallen. Toch worden YouTubers Bart Baan en Harmpjes Omhoog regelmatig vastgeklampt door fans die vragen om een handtekening en foto. De twee zijn pretparkvloggers. Bart Baan heeft nu al zo'n 3.000 volgers. De twee laten zich volop zien en delen stickers uit voor meer naamsbekendheid. Maar het grote publiek komt voor Dylan Haegens of Enzo en Milan Knol, die naast een Q&A het publiek trakteert op een salto op het podium om vervolgens af te sluiten met een dikke vette 'peace'.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen