Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland viert verjaardag met bekende YouTubers

Geplaatst opzondag 19 mei 2019 - 18:46

Wie zondag een bezoekje bracht aan Toverland kon zomaar een YouTube-ster in het wild tegenkomen.

Pretpark Toverland vierde zondag zijn 18-jarig bestaan.

Beroemdheden
Ter gelegenheid van het bereiken van deze volwassen leeftijd nodigde het park een aantal grote YouTube-sterren uit, onder wie Enzo en Milan Knol, samen goed voor meer dan 3 miljoen abonees, en Limburger Dylan Haegens, met ruim 1 miljoen volgers. Zij zorgden ervoor dat het park zondag druk bezocht werd.

Hemd van het lijf
Een Q&A met de artiesten zorgden voor een interactie tussen het publiek en de sterren. Zo wilden fans weten hoeveel PK's de auto van Enzo en Milan hebben en of ze alle aandacht wel eens zat zijn. Op die laatste vraag geven de sterren aan altijd met hun fans op de foto te gaan.

Van klein naar groot
Het zijn de fans die de jongens groot hebben gemaakt. Milan begon met vloggen toen hij dat in Amerika zag. Hij was een van de eerste Nederlandse game-vloggers. Zijn broer Enzo volgde. Hij begon ook zijn eigen leven te filmen en groeide met het kanaal tot ruim twee miljoen abonnees.

Haegens grote trekker
In het attractiepark liepen veel YouTubers rond die alleen maar kunnen dromen van dat soort grote aantallen. Toch worden YouTubers Bart Baan en Harmpjes Omhoog regelmatig vastgeklampt door fans die vragen om een handtekening en foto. De twee zijn pretparkvloggers. Bart Baan heeft nu al zo'n 3.000 volgers. De twee laten zich volop zien en delen stickers uit voor meer naamsbekendheid. Maar het grote publiek komt voor Dylan Haegens of Enzo en Milan Knol, die naast een Q&A het publiek trakteert op een salto op het podium om vervolgens af te sluiten met een dikke vette 'peace'.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen