Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland verbreekt record met Halloweenfestiviteiten

Geplaatst opdinsdag 29 oktober 2019 - 6:50

Pretpark Toverland in Sevenum heeft afgelopen weekend het eigen bezoekersrecord verbroken.

Zaterdag brachten ruim 14.000 mensen een bezoek aan de Halloween Nights, meldt pretparkwebsite Looopings.

Halloween steeds populairder
Een woordvoerster van Toverland bevestigt tegenover de website dat het bezoekersrecord is gesneuveld, maar maakt geen exacte aantallen bekend. Het vorige record is van een jaar geleden. Dat werd toen ook verbroken tijdens de Halloween-festiviteiten. "Halloween is altijd een belangrijke periode, maar je merkt dat het evenement steeds populairder wordt", zegt de woordvoerster.

'Scare zones'
Dit jaar vierde Toverland Halloween van 12 tot en met 27 oktober. Het park is gedurende die tijd omgetoverd om goed te kunnen griezelen: spookhuizen, een doolhof, heksenbos en honderd uitgedoste acteurs die bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Die scare actors lopen rond in de zogenoemde scare zones.

Lees ook: Kandidaten staan doodsangsten uit tijdens auditie Toverland

Het pretpark zet zondag een punt achter het zomerseizoen. In de wintermaanden gaat maar een beperkt deel van het familiepark open.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen