Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland verbreekt record met Halloweenfestiviteiten

Geplaatst opdinsdag 29 oktober 2019 - 6:50

Pretpark Toverland in Sevenum heeft afgelopen weekend het eigen bezoekersrecord verbroken.

Zaterdag brachten ruim 14.000 mensen een bezoek aan de Halloween Nights, meldt pretparkwebsite Looopings.

Halloween steeds populairder
Een woordvoerster van Toverland bevestigt tegenover de website dat het bezoekersrecord is gesneuveld, maar maakt geen exacte aantallen bekend. Het vorige record is van een jaar geleden. Dat werd toen ook verbroken tijdens de Halloween-festiviteiten. "Halloween is altijd een belangrijke periode, maar je merkt dat het evenement steeds populairder wordt", zegt de woordvoerster.

'Scare zones'
Dit jaar vierde Toverland Halloween van 12 tot en met 27 oktober. Het park is gedurende die tijd omgetoverd om goed te kunnen griezelen: spookhuizen, een doolhof, heksenbos en honderd uitgedoste acteurs die bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Die scare actors lopen rond in de zogenoemde scare zones.

Lees ook: Kandidaten staan doodsangsten uit tijdens auditie Toverland

Het pretpark zet zondag een punt achter het zomerseizoen. In de wintermaanden gaat maar een beperkt deel van het familiepark open.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen