Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland vanaf 2020 niet meer hele jaar open

Geplaatst opzondag 8 december 2019 - 21:52

Attractiepark Toverland zal, in tegenstelling tot de voorgaande negentien jaar, vanaf 2020 niet het hele jaar geopend zijn.

Dat bevestigen meerdere bronnen aan L1.

Wintermaanden
Het park gaat een gedeelte van de winter op slot. Het is voor het eerst sinds de opening van het themapark, in 2001, dat liefhebbers niet het hele jaar terechtkunnen bij Toverland.

Geen commentaar
In plaats daarvan lijkt Toverland zich vooral op Halloween en midzomeravonden te gaan richten. Een woordvoerder van Toverland bevestigt dat er gesleuteld wordt aan de openingstijden, maar wil verder geen commentaar geven.

Het attractiepark zal maandagochtend haar plannen ontvouwen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen