Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland sleept twee zilveren awards binnen

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 11:37

Attractiepark Toverland in Sevenum heeft twee zilveren European Star Awards 2019 binnen gesleept.

Het park pakte de tweede plaats in de categorie 'Europe's Best Theme Park'. Hierin vallen parken met minder dan een miljoen bezoekers per jaar. Daarnaast veroverde achtbaan Troy de tweede plaats in de categorie 'beste houten achtbaan van Europa'.

Onderscheiden
Een woordvoerster van het attractiepark laat weten heel blij te zijn met de prijzen. "Het geeft aan dat de vakjury ziet wat we hier neerzetten. We onderscheiden ons in toenemende mate." Ze vertelt dat achtbaan Troy na twaalf jaar nog steeds hoog scoort. "Dat is heel bijzonder. Het kost veel aandacht en zorg om de achtbaan te onderhouden. De prijs is wel een pluim op de hoed", aldus de woordvoerster.

Vakjury
Een vakjury met leden uit heel Europa heeft kunnen stemmen op de genomineerde attractieparken. De European Star Awards zijn een initiatief van het vaktijdschrift Park International Magazine, voorheen bekend als Kirmes & Park Revue.

Leukste uitje
Toverland is ook in de race voor de titel 'leukste uitje van 2020'.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen