Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland sleept twee zilveren awards binnen

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 11:37

Attractiepark Toverland in Sevenum heeft twee zilveren European Star Awards 2019 binnen gesleept.

Het park pakte de tweede plaats in de categorie 'Europe's Best Theme Park'. Hierin vallen parken met minder dan een miljoen bezoekers per jaar. Daarnaast veroverde achtbaan Troy de tweede plaats in de categorie 'beste houten achtbaan van Europa'.

Onderscheiden
Een woordvoerster van het attractiepark laat weten heel blij te zijn met de prijzen. "Het geeft aan dat de vakjury ziet wat we hier neerzetten. We onderscheiden ons in toenemende mate." Ze vertelt dat achtbaan Troy na twaalf jaar nog steeds hoog scoort. "Dat is heel bijzonder. Het kost veel aandacht en zorg om de achtbaan te onderhouden. De prijs is wel een pluim op de hoed", aldus de woordvoerster.

Vakjury
Een vakjury met leden uit heel Europa heeft kunnen stemmen op de genomineerde attractieparken. De European Star Awards zijn een initiatief van het vaktijdschrift Park International Magazine, voorheen bekend als Kirmes & Park Revue.

Leukste uitje
Toverland is ook in de race voor de titel 'leukste uitje van 2020'.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen