Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland probeert alternatief te bieden voor pretpark

Geplaatst opdonderdag 28 januari 2021 - 21:01

Pretpark Toverland in Sevenum is net als andere pretparken al een tijdje dicht vanwege de coronacrisis.

Om mensen toch wat vertier te bieden en binding met het park te laten houden, komt er de komende tijd een foodtruck bij de ingang van het park te staan.

Afhaaleten
In die foodtruck zijn warme en koude versnaperingen te koop, maar mensen kunnen er ook wandel- of fietsroutes krijgen. Daarmee wil het park bieden wat er in deze tijd wel nog mag: eten en drinken afhalen, én erop uittrekken in de natuur.

De 'ToverTruck' staat in weekeinden en de voorjaarsvakantie aan de winteringang van het park in Sevenum.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen