Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland overtreft bezoekersrecord van 2018

Geplaatst opwoensdag 12 februari 2020 - 11:04

Toverland heeft vorig jaar een recordaantal bezoekers verwelkomd.

In totaal brachten 862.000 mensen een bezoek aan het pretpark in Sevenum.

Nieuwe themagebieden
Dat zijn er 50.000 meer dan het bezoekersrecord dat in 2018 werd genoteerd. Volgens het attractiepark is de stijging te danken aan de opening van het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon in juli 2018. Daardoor werd Toverland anderhalf keer zo groot. Verder droegen de parkevenementen volgens het pretpark ook bij aan het nieuwe bezoekersrecord.

Toverland verwacht ook in 2020 weer groei in de bezoekersaantallen te realiseren. De ambitie is om de komende jaren de grens van 1 miljoen te doorbreken. Het attractiepark wil hiervoor de verblijfsduur verlengen door nieuwe uitbreidingen en het openen van een vier sterren hotelresort.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen