Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland overtreft bezoekersrecord van 2018

Geplaatst opwoensdag 12 februari 2020 - 11:04

Toverland heeft vorig jaar een recordaantal bezoekers verwelkomd.

In totaal brachten 862.000 mensen een bezoek aan het pretpark in Sevenum.

Nieuwe themagebieden
Dat zijn er 50.000 meer dan het bezoekersrecord dat in 2018 werd genoteerd. Volgens het attractiepark is de stijging te danken aan de opening van het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon in juli 2018. Daardoor werd Toverland anderhalf keer zo groot. Verder droegen de parkevenementen volgens het pretpark ook bij aan het nieuwe bezoekersrecord.

Toverland verwacht ook in 2020 weer groei in de bezoekersaantallen te realiseren. De ambitie is om de komende jaren de grens van 1 miljoen te doorbreken. Het attractiepark wil hiervoor de verblijfsduur verlengen door nieuwe uitbreidingen en het openen van een vier sterren hotelresort.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen