Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland opent themagebieden Port Laguna en Avalon

Geplaatst opdonderdag 5 juli 2018 - 17:30

Attractiepark Toverland in Sevenum is vanaf zaterdag anderhalf keer zo groot. Dan worden de themagebieden Port Laguna en Avalon geopend.

Donderdag werd de uitbreiding officieel gepresenteerd.

Entree verplaatst
De entree van het attractiepark is enkele honderden meters verplaatst. Wie voortaan door de poortjes gaat, komt direct uit in het nieuwe Port Laguna: een havenstadje in Mediterrane stijl. Hier zijn andere diverse winkels, een showpodium en terrasjes te vinden. In de attractie 'Magiezijn' wordt een interactieve tovershow getoond.

Mytische vuurvogel
Daarnaast opent het gedeelte met de naam 'Avalon'. Dit gebied heeft de Middeleeuwse stijl uit de tijd van Koning Arthur en tovenaar Merlijn. Opvallendste attractie is de grote nieuwe achtbaan Fenix. De bezoeker hangt als het ware onder de vleugels van deze mythische vuurvogel. Daarnaast kan er voortaan een boottocht door een mysterieuze grot worden gemaakt.

Lees ook: Toverland strooit met nieuwe namen: Wunder Wald en Ithaka

35 miljoen euro
In totaal heeft Toverland er 700 hectare park bijgekregen. De uitbreiding kostte zo'n 35 miljoen euro. Om de nieuwe attracties te bemannen zijn zo'n 175 extra medewerkers aangetrokken.

Wensenlijstje
Toverland hoopt over enkele jaren opnieuw te mogen uitbreiden. Zo staat onder andere een hotel op het wensenlijstje.

Lees ook: Eerste testrit nieuwe achtbaan Toverland

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen