Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Toverland haalt opgelucht adem: kapotte achtbaan open

Geplaatst opzaterdag 7 juli 2018 - 14:21

Na vier spannende uren wordt voor bezoekers van Toverland het wachten beloond: de nieuwe attractie Fenix is gemaakt. De achtbaan stond urenlang stil wegens een storing.

Met man en macht werd er vanaf de opening van het Sevenumse pretpark gewerkt aan een oplossing voor het softwareprobleem.

Goede nieuws
Aan het begin van de middag liet Toverland nog weten dat er rekening mee werd gehouden dat de attractie de hele dag niet open zou kunnen gaan. Het is de eerste dag dat bezoekers een vlucht kunnen maken in de 41 meter hoge attractie. Dat leek dus in het water te vallen, maar rond 14:00 uur kwam het goede nieuws.

Lees ook: Domper voor Toverland: nieuwe attractie al urenlang kapot

Luid applaus
"Iedereen is super blij en vrolijk", reageert een woordvoerder. "Op dit moment is het topdrukte in de rij." Onder luid applaus van de bezoekers maakte Fenix de eerste ronde. Er zullen ongetwijfeld nog veel ritjes volgen, want de bezoekers die zaterdagochtend om 10:00 uur al in de rij stonden, kregen van Toverland een polsbandje. Hiermee krijgen ze voorrang als de attractie weer bezoeken.

Langer open
Om de bezoekers te compenseren voor het ongemak, heeft het park besloten om de twee nieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon een uur langer open te houden. In plaats van dat de poorten om 19:00 uur sluiten, gaan ze zaterdag pas om 20:00 uur dicht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen