Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland haalt opgelucht adem: kapotte achtbaan open

Geplaatst opzaterdag 7 juli 2018 - 14:21

Na vier spannende uren wordt voor bezoekers van Toverland het wachten beloond: de nieuwe attractie Fenix is gemaakt. De achtbaan stond urenlang stil wegens een storing.

Met man en macht werd er vanaf de opening van het Sevenumse pretpark gewerkt aan een oplossing voor het softwareprobleem.

Goede nieuws
Aan het begin van de middag liet Toverland nog weten dat er rekening mee werd gehouden dat de attractie de hele dag niet open zou kunnen gaan. Het is de eerste dag dat bezoekers een vlucht kunnen maken in de 41 meter hoge attractie. Dat leek dus in het water te vallen, maar rond 14:00 uur kwam het goede nieuws.

Lees ook: Domper voor Toverland: nieuwe attractie al urenlang kapot

Luid applaus
"Iedereen is super blij en vrolijk", reageert een woordvoerder. "Op dit moment is het topdrukte in de rij." Onder luid applaus van de bezoekers maakte Fenix de eerste ronde. Er zullen ongetwijfeld nog veel ritjes volgen, want de bezoekers die zaterdagochtend om 10:00 uur al in de rij stonden, kregen van Toverland een polsbandje. Hiermee krijgen ze voorrang als de attractie weer bezoeken.

Langer open
Om de bezoekers te compenseren voor het ongemak, heeft het park besloten om de twee nieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon een uur langer open te houden. In plaats van dat de poorten om 19:00 uur sluiten, gaan ze zaterdag pas om 20:00 uur dicht.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen