Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland grijpt in: nieuwe tovershow mist magie

Geplaatst opwoensdag 18 juli 2018 - 20:45

Pretpark Toverland in Sevenum stopt voorlopig met de gloednieuwe interactieve tovervoorstelling Magiezijn.

Een woordvoerder van het attractiepark liet de site Looopings weten dat de speciale effecten niet naar behoren werken.

Toverstok
De voorstelling was pas anderhalve week te zien. Bezoekers konden in de show zien hoe een acteur het met een toverstok voor elkaar kreeg om verschillende speciale effecten in werking te zetten. De toverstaf lijkt ietwat te haperen.

Toverspreuk
Toeschouwers konden na de show zelf een toverstok kopen in de speciale Magistralis' Magic Store. Die is nu ook gesloten. Er moet eerst gezocht worden naar een toverspreuk die kan zorgen voor de juiste magie in de voorstelling, zo wordt op een informatiebord aan de bezoekers medegedeeld.

Lees ook: Toverland haalt opgelucht adem: kapotte achtbaan open

In het water
Op zaterdag 7 juli opende Toverland twee nieuwe themagebieden. De eerste dag viel meteen deels in het water, omdat de nieuwe attractie Fenix kampte met technische problemen. Uiteindelijk konden de bezoekers na uren toch nog de achtbaan in.

Hoelang het duurt voordat het nieuwe euvel is verholpen, is niet bekend. Het park neemt in ieder geval de komende weken de tijd om het op te lossen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen