Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland grijpt in: nieuwe tovershow mist magie

Geplaatst opwoensdag 18 juli 2018 - 20:45

Pretpark Toverland in Sevenum stopt voorlopig met de gloednieuwe interactieve tovervoorstelling Magiezijn.

Een woordvoerder van het attractiepark liet de site Looopings weten dat de speciale effecten niet naar behoren werken.

Toverstok
De voorstelling was pas anderhalve week te zien. Bezoekers konden in de show zien hoe een acteur het met een toverstok voor elkaar kreeg om verschillende speciale effecten in werking te zetten. De toverstaf lijkt ietwat te haperen.

Toverspreuk
Toeschouwers konden na de show zelf een toverstok kopen in de speciale Magistralis' Magic Store. Die is nu ook gesloten. Er moet eerst gezocht worden naar een toverspreuk die kan zorgen voor de juiste magie in de voorstelling, zo wordt op een informatiebord aan de bezoekers medegedeeld.

Lees ook: Toverland haalt opgelucht adem: kapotte achtbaan open

In het water
Op zaterdag 7 juli opende Toverland twee nieuwe themagebieden. De eerste dag viel meteen deels in het water, omdat de nieuwe attractie Fenix kampte met technische problemen. Uiteindelijk konden de bezoekers na uren toch nog de achtbaan in.

Hoelang het duurt voordat het nieuwe euvel is verholpen, is niet bekend. Het park neemt in ieder geval de komende weken de tijd om het op te lossen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen