Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland grijpt in: nieuwe tovershow mist magie

Geplaatst opwoensdag 18 juli 2018 - 20:45

Pretpark Toverland in Sevenum stopt voorlopig met de gloednieuwe interactieve tovervoorstelling Magiezijn.

Een woordvoerder van het attractiepark liet de site Looopings weten dat de speciale effecten niet naar behoren werken.

Toverstok
De voorstelling was pas anderhalve week te zien. Bezoekers konden in de show zien hoe een acteur het met een toverstok voor elkaar kreeg om verschillende speciale effecten in werking te zetten. De toverstaf lijkt ietwat te haperen.

Toverspreuk
Toeschouwers konden na de show zelf een toverstok kopen in de speciale Magistralis' Magic Store. Die is nu ook gesloten. Er moet eerst gezocht worden naar een toverspreuk die kan zorgen voor de juiste magie in de voorstelling, zo wordt op een informatiebord aan de bezoekers medegedeeld.

Lees ook: Toverland haalt opgelucht adem: kapotte achtbaan open

In het water
Op zaterdag 7 juli opende Toverland twee nieuwe themagebieden. De eerste dag viel meteen deels in het water, omdat de nieuwe attractie Fenix kampte met technische problemen. Uiteindelijk konden de bezoekers na uren toch nog de achtbaan in.

Hoelang het duurt voordat het nieuwe euvel is verholpen, is niet bekend. Het park neemt in ieder geval de komende weken de tijd om het op te lossen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen