Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland gaat voor 'doorweekt uurtje' tijdens hittegolf

Geplaatst opdinsdag 23 juli 2019 - 16:21

Wie de komende hete dagen Toverland bezoekt, kan extra verkoeling krijgen in het attractiepark.

Vanwege de hitte deze week zijn er meer watereffecten te verwachten in het familiepark.

Doorweekt uurtjes
Zo laat het familiepark tussen 15:00 en 16:00 uur, het 'doorweekte uurtje', een watergordijn bij de wildwaterbaan permanent aan. Het watergordijn gaat normaal gesproken net op tijd uit als er een bootje nadert. Maar bezoekers die in het doorweekte uurtje instappen, halen dus een nat pak.

Grootste douche van Nederland
En dat is nog niet alles, want medewerkers van het pretpark staan ook nog eens langs de baan met waterpistolen. "En er zijn waterpistolen genoeg, dus onze gasten kunnen meedoen", vertelt een woordvoerster van het Sevenumse pretpark aan
Looopings. Voor de echte die-hards die op zoek zijn naar nog meer verfrissing is de hoge waterval bij de uitgang van de wildwaterbaan toegankelijk, dat is volgens Toverland 'de grootste douche van Nederland.'

Ook staat er volgens Looopings nog een watergevecht op de planning. Op woensdag en zaterdag is Toverland tot 23:00 uur geopend, zodat bezoekers ook kunnen genieten van het attractiepark in de koelere avonduren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen