Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland doet aangifte na vechtpartij bij besloten feest

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 17:07

Toverland gaat toch aangifte doen van een vechtpartij na afloop van een privéfeest afgelopen vrijdag.

"We zagen de camerabeelden en vinden dit dusdanig dat we dit toch bij de politie willen neerleggen", zegt commercieel directeur Carin van Berkel.

Klappen uitdelen
Toen het feest om 00:30 uur was afgelopen, gingen mensen uit twee vriendengroepen met elkaar op de vuist vlakbij de uitgang. "95 procent van de gasten was toen al weg", zegt Van Berkel. Twee beveiligers die de bezoekers uit elkaar probeerden te halen, incasseerden daarbij enkele rake klappen. Beveiligers en bezoekers hebben volgens Van Berkel geen aangifte gedaan van de schermutseling. Ook zouden er geen gewonden zijn gevallen. Maar toch vindt het park het incident ernstig genoeg om zelf aangifte te doen.

Lees ook: Beveiligers Toverland krijgen klappen van bezoekers

Onbeperkt drank
Het pretpark is momenteel beperkt open vanwege het winterseizoen. Vrijdagavond stond er een feestavond op de agenda. Gasten kregen voor een vaste prijs onbeperkt drank, hapjes en optredens voorgeschoteld. Onder andere feestact Snollebollekes zou zijn opwachting. Dat ging niet door toen zanger Rob Kemps van de Brabantse formatie dezelfde dag nog vader werd.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen