Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland doet aangifte na vechtpartij bij besloten feest

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 17:07

Toverland gaat toch aangifte doen van een vechtpartij na afloop van een privéfeest afgelopen vrijdag.

"We zagen de camerabeelden en vinden dit dusdanig dat we dit toch bij de politie willen neerleggen", zegt commercieel directeur Carin van Berkel.

Klappen uitdelen
Toen het feest om 00:30 uur was afgelopen, gingen mensen uit twee vriendengroepen met elkaar op de vuist vlakbij de uitgang. "95 procent van de gasten was toen al weg", zegt Van Berkel. Twee beveiligers die de bezoekers uit elkaar probeerden te halen, incasseerden daarbij enkele rake klappen. Beveiligers en bezoekers hebben volgens Van Berkel geen aangifte gedaan van de schermutseling. Ook zouden er geen gewonden zijn gevallen. Maar toch vindt het park het incident ernstig genoeg om zelf aangifte te doen.

Lees ook: Beveiligers Toverland krijgen klappen van bezoekers

Onbeperkt drank
Het pretpark is momenteel beperkt open vanwege het winterseizoen. Vrijdagavond stond er een feestavond op de agenda. Gasten kregen voor een vaste prijs onbeperkt drank, hapjes en optredens voorgeschoteld. Onder andere feestact Snollebollekes zou zijn opwachting. Dat ging niet door toen zanger Rob Kemps van de Brabantse formatie dezelfde dag nog vader werd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen