Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland doet aangifte na vechtpartij bij besloten feest

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 17:07

Toverland gaat toch aangifte doen van een vechtpartij na afloop van een privéfeest afgelopen vrijdag.

"We zagen de camerabeelden en vinden dit dusdanig dat we dit toch bij de politie willen neerleggen", zegt commercieel directeur Carin van Berkel.

Klappen uitdelen
Toen het feest om 00:30 uur was afgelopen, gingen mensen uit twee vriendengroepen met elkaar op de vuist vlakbij de uitgang. "95 procent van de gasten was toen al weg", zegt Van Berkel. Twee beveiligers die de bezoekers uit elkaar probeerden te halen, incasseerden daarbij enkele rake klappen. Beveiligers en bezoekers hebben volgens Van Berkel geen aangifte gedaan van de schermutseling. Ook zouden er geen gewonden zijn gevallen. Maar toch vindt het park het incident ernstig genoeg om zelf aangifte te doen.

Lees ook: Beveiligers Toverland krijgen klappen van bezoekers

Onbeperkt drank
Het pretpark is momenteel beperkt open vanwege het winterseizoen. Vrijdagavond stond er een feestavond op de agenda. Gasten kregen voor een vaste prijs onbeperkt drank, hapjes en optredens voorgeschoteld. Onder andere feestact Snollebollekes zou zijn opwachting. Dat ging niet door toen zanger Rob Kemps van de Brabantse formatie dezelfde dag nog vader werd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen