Overslaan en naar de inhoud gaan

Toverland benieuwd naar proef van Efteling

Geplaatst opmaandag 28 augustus 2017 - 16:16

Pretpark Toverland in Sevenum houdt de ontwikkelingen rondom het digitaal reserveren voor een attractie goed in de gaten.

De Efteling start komende maand met een proef waarbij bezoekers die in de Python willen, vooraf een tijd moeten kiezen. Op die manier moeten wachttijden worden beperkt.

Gewenst tijdstip
Bezoekers kunnen hun entreekaartje in een computer stoppen om zo een plaats te reserveren in een attractie op een gewenst tijdstip. Eenmaal aangekomen bij de attractie kan de bezoeker van een speciale ingang gebruik maken. De wachttijd bedraagt dan ongeveer een kwartier.

Lees ook: Provincie leent miljoenen voor uitbreiding Toverland

Ritjes reserveren
Volgens Tessa Maessen van Toverland is er in het park in Sevenum vooralsnog geen noodzaak om ritjes in de achtbaan vroegtijdig te reserveren. "Op dit moment zijn de wachttijden bij onze attracties niet erg lang. Maar als dit zogenoemde 'digitaal wachten' populair blijkt onder pretparkbezoekers, dan zouden we dat in de toekomst wel overwegen. Van de andere kant: wachten heeft ook een zekere charme, want het helpt bij het opbouwen van de spanning voor de rit." Toch is de wachttijd voor veel pretparkbezoekers vaak een grote bron van ergernis.

Fastpass
In het buitenland is het gebruik van deze zogenoemde 'fastpasses' al langer gemeengoed en daar werkt het prima. Bezoekers kunnen overigens maar reserveren voor één attractie tegelijkertijd.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen