Een kolkende stroom van de Geul trekt door het centrum van Valkenburg (15 jul 2021)

Geldactie hoogwaterslachtoffers: bus rijdt door Limburg

Een touringcar van 'Limburg oet de Drup' rijdt zaterdag kriskras door de provincie om te collecteren voor de watersnoodslachtoffers.

stembus op wielen tijdens verkiezingsdag (17-03-2021)
Stembus op wielen voor gemak van de kiezer

Twee touringcarbussen van Ghielen uit Beringe zijn omgebouwd tot mobiele stemlocaties op verkiezingsdag. In Roermond en Heerlen rijdt woensdag een 'vakantiebus' waarin gestemd kan worden.

Brand touringcar Landgraaf (21 okt 2020)
Vlammen slaan uit touringcar, mogelijk brandstichting

De brandweer moest woensdagavond in Landgraaf in actie komen voor een touringcar die in brand stond.

bussen elsloo malieveld actie demonstratie (17 jun 2020)
Na kermiswagens nu touringcars naar Malieveld

Verschillende Limburgse touringcarbedrijven zijn woensdag vertrokken naar het Malieveld om te demonstreren tegen de coronaregels voor busmaatschappijen.

Touringcar busreisje
Busbedrijven boos om strenge coronaregels

Busbedrijven in Limburg zijn net als hun branchegenoten in de rest van het land boos over de strenge coronamaatregelen die voor de sector gelden.

Ambulancebus
Busbedrijf heeft coronavervoer op de rit

De tot 'ambulancebus' omgebouwde touringcar heeft maandag de tweede rit gemaakt.

ambulancebus touringcar (28 mrt 2020)
Omgebouwde touringcar vervoert Limburgse coronapatiënten

Coronapatiënten worden sinds zaterdag per 'ambulancebus' tussen Limburgse ziekenhuizen vervoerd.

Tientallen passagiers gestrand na ongeluk touringcar

Door een ongeluk tussen een personenauto en een touringcar zijn ongeveer 75 passagiers gestrand op de N281 in Heerlen. Er raakte één iemand gewond.

Technische mankementen: touringcar valt stil op A79

Op de A79 tussen Heerlen en Maastricht is een touringcar gestrand.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten