Overslaan en naar de inhoud gaan

Tourfietstocht Limburgs Mooiste opnieuw geschrapt

Geplaatst opdinsdag 11 mei 2021 - 12:27

Het coronavirus gooit nog steeds roet in het eten. Ook dit jaar gaat het wielerevenement Hago Limburgs Mooiste niet door vanwege de coronapandemie.

De 29e editie van het wielerfestijn in Zuid-Limburg zou aanvankelijk op zaterdag 3 juli plaatsvinden, maar die datum wordt van de kalender geschrapt.

Knopen doorhakken
"Met pijn in het hart hebben we de knoop doorgehakt. De eventuele versoepelingen gaan echt te traag", laat de organisatie weten. Ook de nog steeds niet dalende coronabesmettingen maakt het volgens de organisatie onmogelijk om op verantwoorde wijze het wielerfestijn te organiseren.

Het fietsevenement is verplaatst naar 11 juni 2022.

Obvion Run
Het hardloopevent Obvion Run staat wel nog op de agenda voor 4 juli. "Als blijkt dat door de coronamaatregelen de run alsnog niet op 4 juli door kan gaan, is het wellicht mogelijk om deze te verplaatsen naar een datum in het najaar", aldus de organisatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen