Overslaan en naar de inhoud gaan

Tour de Limbourg: NK Wielrennen welkom in Landgraaf

Geplaatst opmaandag 14 september 2020 - 19:47

Het NK wielrennen is welkom in Landgraaf.

In de tuinen van Kasteel Strijthagen in Landgraaf bevestigt wethouder Freed Janssen dat zijn gemeente interesse heeft in de organisatie van het NK Wielrennen. Janssen vertelt in het L1 Wielerprogramma Tour de Limbourg over de liefde voor de fiets in de gemeente Landgraaf.

In de gemeente Landgraaf is ook wielerclub Maaslandster gevestigd. Zij trainen op Megaland. Verslaggever Kim Langeslag ging kijken en zag vooral ook jonge enthousiaste wielrenners.

Op de tweede rustdag in de Tour de France kijken Maurice de Heus en Gert Jakobs uiteraard ook uitgebreid terug op de tweede Tourweek. En vanuit Frankrijk laat verslaggever Maurice Jessen zijn licht schijnen op de Ronde van Frankrijk.

Tour de Limbourg is iedere dag vanuit een andere wielergemeente in de provincie te zien om 18.30u, 20.30u en 22.30u te zien op L1 TV.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen