NK Wielrennen mannen (23 aug 2020)

Tour de Limbourg: NK Wielrennen welkom in Landgraaf

Het NK wielrennen is welkom in Landgraaf.

Tom Dumoulin Tour de France
Dumoulin hoopt op persoonlijk succes: 'Ploegbelang voorop'

Tom Dumoulin keek tijdens de rustdag openhartig terug op de eerste Tourweek en blikte vooruit op de komende dagen en sprak de hoop uit dat er nog persoonlijk succes in zit.

Raymond Kerckhoffs (20 jul 2020)
Kerckhoffs: 'Bij code rood etappe van Tour schrappen'

Als een regio in Frankrijk door coronabesmettingen code rood krijgt, kan het best dat een etappe wordt geschrapt. Die verwachting spreekt wielerjournalist Raymond Kerckhoffs uit Ubachsberg uit in het L1-programma Tour de Limbourg Proloog.

Romantiek op televisie: aanzoek tijdens Tour de L1mbourg

De voorlaatste aflevering van Tour de L1mbourg heeft een romantisch tintje gekregen. Vaste tafelgast Gert Jakobs deed zijn vriendin tijdens de uitzending in Venray een huwelijksaanzoek.

Tour de L1mbourg: Ongekende wielerluxe voor Nederland

Maandag in Tour de L1mbourg: het feest kan niet op bij het Nederlandse wielerteam Jumbo-Visma. De ploeg won al vier etappes in de eerste week van de Tour de France.

Tour de L1mbourg: Franse fans 'verstoren' opnames L1

L1-verslaggever Frank Moonen is normaal niet op zijn mondje gevallen.

Wethouder wil gedenkteken Amstel Gold Race in Meerssen

"Meerssen moet trots zijn op zijn wielergeschiedenis."

Tour de Limbourg: Kelderman moet kans pakken zonder Tom

Wilco Kelderman moet deze Tour de France de kans grijpen en voor het algemeen klassement gaan.

Tour de Limbourg: Op zoek naar de valk van Par'Course

Het circus van Tour de Limbourg strijkt vrijdag neer bij Par'course in Valkenburg, het nieuwe sportbelevingscentrum rond de voormalige Leeuw-brouwerij.

Ploegleider ziet kansen voor Dumoulin in Tour

Sunweb-ploegleider Aike Visbeek ziet Tom Dumoulin dit jaar de Tour de France wel winnen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten