NK Wielrennen mannen (23 aug 2020)

Tour de Limbourg: NK Wielrennen welkom in Landgraaf

Het NK wielrennen is welkom in Landgraaf.

Tom Dumoulin Tour de France
Dumoulin hoopt op persoonlijk succes: 'Ploegbelang voorop'

Tom Dumoulin keek tijdens de rustdag openhartig terug op de eerste Tourweek en blikte vooruit op de komende dagen en sprak de hoop uit dat er nog persoonlijk succes in zit.

Raymond Kerckhoffs (20 jul 2020)
Kerckhoffs: 'Bij code rood etappe van Tour schrappen'

Als een regio in Frankrijk door coronabesmettingen code rood krijgt, kan het best dat een etappe wordt geschrapt. Die verwachting spreekt wielerjournalist Raymond Kerckhoffs uit Ubachsberg uit in het L1-programma Tour de Limbourg Proloog.

Romantiek op televisie: aanzoek tijdens Tour de L1mbourg

De voorlaatste aflevering van Tour de L1mbourg heeft een romantisch tintje gekregen. Vaste tafelgast Gert Jakobs deed zijn vriendin tijdens de uitzending in Venray een huwelijksaanzoek.

Tour de L1mbourg: Ongekende wielerluxe voor Nederland

Maandag in Tour de L1mbourg: het feest kan niet op bij het Nederlandse wielerteam Jumbo-Visma. De ploeg won al vier etappes in de eerste week van de Tour de France.

Tour de L1mbourg: Franse fans 'verstoren' opnames L1

L1-verslaggever Frank Moonen is normaal niet op zijn mondje gevallen.

Wethouder wil gedenkteken Amstel Gold Race in Meerssen

"Meerssen moet trots zijn op zijn wielergeschiedenis."

Tour de Limbourg: Kelderman moet kans pakken zonder Tom

Wilco Kelderman moet deze Tour de France de kans grijpen en voor het algemeen klassement gaan.

Tour de Limbourg: Op zoek naar de valk van Par'Course

Het circus van Tour de Limbourg strijkt vrijdag neer bij Par'course in Valkenburg, het nieuwe sportbelevingscentrum rond de voormalige Leeuw-brouwerij.

Ploegleider ziet kansen voor Dumoulin in Tour

Sunweb-ploegleider Aike Visbeek ziet Tom Dumoulin dit jaar de Tour de France wel winnen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten