ANP-403570679

Roglic: 'Positief verrast hoe sterk we nu al zijn als team'

Primoz Roglic is blij verrast dat de vorm bij het wielerteam van Jumbo-Visma er zo snel na de hervatting van het seizoen alweer is. De Sloveen maakte dit weekeinde indruk in de Tour de l'Ain.

Tom Dumoulin Jumbo-Visma mondkapje Tour de l'Ain (8 aug 2020)
Tom Dumoulin weer in koers: 'Ik moet er wel even inkomen'

Voor Tom Dumoulin voelde het raar om na 420 dagen zonder koerskilometers weer aan een officiƫle wedstrijd mee te doen. "Ik moet er wel even inkomen."

Tom Dumoulin
Hoofdrol Dumoulin, winst Roglic Tour de L'Ain

De tweede etappe in de Tour de L'Ain leverde een ritzege op voor Primos Roglic en opnieuw speelde Tom Dumoulin een belangrijke rol.

Tom Dumoulin
Sterke rentree Dumoulin: vierde in eerste rit Tour de l'Ain

Na 420 dagen zonder koerskilometers heeft Tom Dumoulin zich van zijn sterkste kant laten zien in de eerste etappe van de Tour de l'Ain.

Tom Dumoulin Tour de Dumoulin stock (6 okt 2019)
Einde aan lange wachten: Dumoulin start in Tour de l'Ain

Tom Dumoulin begint vrijdag aan zijn eerste koers in de aanloop naar de Tour de France.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten