Overslaan en naar de inhoud gaan

Tour de L1mbourg: Teunissen redelijk fit na eerste bergetappe

Geplaatst opdonderdag 11 juli 2019 - 20:43

Mike Teunissen heeft de eerste bergetappe goed doorstaan. Hij kwam nog redelijk fit over de streep.

Toch zijn dit soort etappes niet zijn favoriet. Hij kijkt uit naar morgen. Dan trekt hij de sprint aan voor Groenewegen.

Video: L1
Video: L1

Steven Kruijswijk kwam in de eerste bergetappe wat tekort op de grote mannen. Toch is er geen paniek bij de klassementsrenner van Jumbo-Visma. Dat zegt hij tegen verslaggever Frank Moonen van Tour de L1mbourg.

Video: L1

Commissie
Oud-renster Vera Koedooder hoopt dat meer meisjes of vrouwen in de sport zich uitspreken als ze geïntimideerd worden. Dat zei ze in het
L1-programma Tour de L1mbourg. Koedooder is lid van de atletencommissie van het NOC-NSF. "Achteraf denk je wel eens, dat had niet zo gemoeten. Terwijl je vroeger dacht dat dat erbij hoorde." Toch is er op dit moment al een cultuuromslag. "Meiden zijn vaak een stuk mondiger dan vroeger."

Ook is er een speciale website om overschrijdend gedrag te melden.

Video: L1

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen