Overslaan en naar de inhoud gaan

Tour de L1mbourg: Poels nog fit na begeleiding Thomas

Geplaatst opzondag 21 juli 2019 - 20:00

Zondag in Tour de L1mbourg: Oud-renners Bart Voskamp en Aart Vierhouten schuiven aan bij presentator Sander Kleikers.

De tafel van Tour de L1mbourg stond op de Markt in Horst.

Fit
Wout Poels was zondag de belangrijkste begeleider van Geraint Thomas. Tot een paar kilometer voor de finish sleurde hij op kop. Na de finish sprak Tour de L1mbourg verslaggever Frank Moonen met hem en Poels maakte nog een fitte indruk.

Geloof en hoop
Teunissen bleef zondag bij Dylan Groenewegen. Dus hij miste de finish van zijn kopman Steven Kruijswijk. Maar Teunissen heeft samen met zijn ploeg wel geloof in een Nederlandse Tourwinnaar.

Video: L1

To yoga or not to yoga
Yoga of niet. Daar ging de discussie over aan tafel bij Tour de L1mbourg. Oud-renner Aart Vierhouten denkt dat er nog veel te halen is voor renners als ze een betere ademhalingstechniek aanleren. Maar vaste tafelgast Gert Jacobs had er in zijn actieve loopbaan hard om moeten lachen.

Bekijk hier de hele uitzending van Tour de L1mbourg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen