Overslaan en naar de inhoud gaan

Tour de L1mbourg: Groenewegen prikkelbaar tegen L1

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 21:15

Woensdag in Tour de L1mbourg: Dylan Groenewegen reageert gepikeerd op L1-verslaggever Frank Moonen, Mike Teunissen geeft aan dat het niet alle dagen feest kan zijn en Carmen Acampo uit Banholt fietst de Tour de France ook. Ze rijdt een dag voor de renners uit.

Tour de L1mbourg verslaggever Frank Moonen ving Dylan Groenewegen meteen na de finish op. Maar die was daar niet van gediend op dat moment.

Gelukkig is Dylan daarna over de grootste teleurstelling heen en staat hij de pers te woord.

"Het kan niet altijd feest zijn." Zo reageert Mike Teunissen op de tweede plek van zijn ploeggenoot Dylan Groenwegen. Teunissen trok de sprint aan voor de Amsterdammer maar kwam eigenlijk net iets te vroeg op kop.

Carmen Acampo uit Banholt rijdt net zoals de profs óók de Tour de France. Ze rijdt niet in het peloton mee maar ze rijdt samen met haar groep 1 etappe vooruit. Een loodzware expeditie. Zo komen ze laat aan in het hotel, moeten ze iedere dag om 6 uur op en tot overmaat van ramp heeft het busje geen airco. Frank Moonen en Tom Reinders vingen haar op in Toulouse.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen