Overslaan en naar de inhoud gaan

Tour de L1mbourg: Groenewegen prikkelbaar tegen L1

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 21:15

Woensdag in Tour de L1mbourg: Dylan Groenewegen reageert gepikeerd op L1-verslaggever Frank Moonen, Mike Teunissen geeft aan dat het niet alle dagen feest kan zijn en Carmen Acampo uit Banholt fietst de Tour de France ook. Ze rijdt een dag voor de renners uit.

Tour de L1mbourg verslaggever Frank Moonen ving Dylan Groenewegen meteen na de finish op. Maar die was daar niet van gediend op dat moment.

Gelukkig is Dylan daarna over de grootste teleurstelling heen en staat hij de pers te woord.

"Het kan niet altijd feest zijn." Zo reageert Mike Teunissen op de tweede plek van zijn ploeggenoot Dylan Groenwegen. Teunissen trok de sprint aan voor de Amsterdammer maar kwam eigenlijk net iets te vroeg op kop.

Carmen Acampo uit Banholt rijdt net zoals de profs óók de Tour de France. Ze rijdt niet in het peloton mee maar ze rijdt samen met haar groep 1 etappe vooruit. Een loodzware expeditie. Zo komen ze laat aan in het hotel, moeten ze iedere dag om 6 uur op en tot overmaat van ramp heeft het busje geen airco. Frank Moonen en Tom Reinders vingen haar op in Toulouse.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen