Overslaan en naar de inhoud gaan

Tour de L1mbourg: Bezoek voor Poels en de uitgedeelde beuk

Geplaatst opwoensdag 24 juli 2019 - 20:22

Tour de L1mbourg streek woensdag neer in Voerendaal. Sander Kleikers ontving daar, naast tafelgast Gert Jakobs, sportarts en wielrennerbegeleider Gene Janssen en de Limburgse wielrenster Kylie Waterreus.

Tour de L1mbourg-verslaggever Frank Moonen ging na de finish op bezoek bij de hoofdrolspelers van deze Touretappe. Jasper Stuyven was een van de renners in de kopgroep van de dag.

Beuk
Het was misschien niet de meest spannende etappe maar er werd wel flink nagepraat over de beuk die Tony Martin uitdeelde aan Luke Rowe. Tafelgast Gert Jakobs zei bepaald geen medelijden te hebben met Rowe.

Het gevolg van de bewuste beuk is dat zowel Martin als Rowe uit de Tour wordt gezet. Jumbo-Visma-renner Laurens de Plus, ploeggenoot van Martin, vond dat er niet veel aan de hand was.

Familiebezoek
Voor Wout Poels uit Blitterswijck was er hoog bezoek vandaag. Zijn moeder en broer kwamen hem opzoeken. Het kamp Poels hoopt, niet geheel verrassend, op een overwinning voor ploeggenoot Geraint Thomas.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen