Mike Teunissen

Poels en Teunissen kijken tevreden terug op Tour

Mike Teunissen uit Ysselsteyn en Wout Poels blikken tevreden terug op de Tour de France. "Ik ben voor 80 procent tevreden", zei Poels.

Wout van Aert Tour de France
Van Aert zegeviert op Champs-Élysées, Pogacar wint Tour

Wout van Aert heeft de 21ste en laatste etappe van de Tour de France gewonnen. De Belg van Jumbo-Visma was de sterkste in de koninklijke sprint nadat Mike Teunissen voor hem de sprint aantrok.

Wout van Aert Jumbo-Visma
Wout van Aert wint tijdrit: Vingegaard tweede in klassement

Wout van Aert heeft de twintigste etappe van de Ronde van Frankrijk gewonnen. De Belg van Jumbo-Visma was de snelste in de individuele tijdrit.

Mike Teunissen Tour de France
Mohoric wint 19e Touretappe, Teunissen vierde

Mike Teunissen heeft in de 19e etappe van de Tour de France net naast de ritzege gegrepen. Matej Mohoric won na een solo van 20 kilometer. Teunissen behaalde daarachter de vierde plaats.

Wout Poels
Poels verliest bolletjestrui aan etappewinnaar Pogacar

Wout Poels heeft in de laatste bergrit van de Tour de France zijn bolletjestrui verloren. De renner uit Blitterswijck pakte nog tien punten op de Tourmalet, maar door de ritwinst van geletruidrager Tadej Pogacar zal Poels waarschijnlijk als tweede gaan eindigen in het bergklassement.

Tom Dumoulin aan tafel bij Tour de L1mbourg met Mitch Valize
Dumoulin: 'Kijken naar veiligheid in eerste week Tour'

Tom Dumoulin vindt dat er moet worden gekeken naar de veiligheid in de eerste week van de Tour de France. "Het lijkt de afgelopen jaren alleen maar erger te worden."

Tom Dumoulin Tour de L1mbourg
Dumoulin: Spelen gaan gevoel over wielrennen niet veranderen

"Het resultaat van de Olympische Spelen zal het gevoel en het plezier in het wielrennen niet doen veranderen", zegt Tom Dumoulin 1,5 week voor de start van de Olympische Spelen in Tokio. De Maastrichtenaar heeft na een korte wielerstop het plezier weer teruggevonden.

Wout Poels Bolletjestruidrager
Poels blijft leider bergklassement Tour, Pogacar wint

Wout Poels heeft zijn leidende positie in het bergklassement kunnen behouden. De renner uit Blitterswijck haalde zelf onderweg vier punten op en zag zijn concurrenten nauwelijks punten pakken. Poels finishte als 18e in de etappe.

Gert Jakobs oud-wielrennen (3 juli 2021)
Jakobs: 'Poels hoeft niet te bang zijn voor concurrenten'

Oud-wielrenner Gert Jakobs vindt dat bolletjestruidrager Wout Poels niet bang hoeft te zijn voor zijn naaste concurrenten in het bergklassement. "De komende twee dagen worden heel belangrijk."

Poels in bollen
Poels na eerste Pyreneeënetappe: 'Sparen voor grote dag'

Wout Poels heeft zich in de zestiende etappe van de Tour de France kunnen sparen. Dat zegt de renner uit Blitterswijck na afloop van de etappe.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten