Raymond Kerckhoffs wielerjournalist (10 mei 2021)

'Tour in Limburg realistischer dan Super WK'

Wielerjournalist Raymond Kerckhoffs vindt het binnenhalen van een Touretappe naar Limburg in 2024 of 2025 veel realistischer dan het organiseren van het Super WK Wielrennen in 2027.

bidbook Tour ANP!!!
Bidbook: Touretappe naar Limburg in 2024 of 2025

Een etappe naar Valkenburg moet onderdeel uitmaken van het Grand D├ępart van de Tour de France in 2024 of 2025.

Tom Dumoulin tour de france 2020 (13 sep 2020)
Jumbo-Visma definitief zonder Dumoulin naar Tour

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het definitief: Tom Dumoulin komt dit jaar niet in actie in de Tour de France.

Tijdrit Dumoulin TDF 19 september
Dumoulin nog niet helemaal afgeschreven voor Tourdeelname

De teamleiding van Jumbo-Visma acht het nog altijd mogelijk dat Tom Dumoulin aan de start van de Tour de France verschijnt.

Wout Poels in Tour
Poels rijdt Amstel Gold Race en de Tour

Wout Poels heeft komend wielerseizoen de Amstel Gold Race en de Tour de France op zijn programma staan.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie