Max Verstappen 2021

Mercedes kijkt naar jonge coureurs, onder wie Verstappen

Max Verstappen staat wel degelijk op de radar bij Mercedes als toekomstige aanwinst, maar hij is niet de enige.

Max Verstappen Red Bull Grote Prijs van Italiƫ Monza
Mercedes sluit samenwerking met Red Bull uit

Mercedes heeft uitgesloten dat het de motorleverancier gaat worden van Red Bull. Dat heeft teambaas Toto Wolff laten optekenen voorafgaand aan de GP van de Eifel.

Met Mercedes flirtende Verstappen: 'blij bij Red Bull'

Op Twitter flirtte Max Verstappen vrijdag met Mercedes, maar de Nederlandse coureur van Red Bull heeft nog geen ambitie om de opengevallen plek van Nico Rosberg over te nemen.

Niki Lauda weer woest op Max Verstappen

Max Verstappen heeft zich opnieuw de woede op de hals gehaald van Niki Lauda.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten