Red Bull en Honda met elkaar in gesprek

Red Bull en Honda onderzoeken of ze vanaf volgend jaar met elkaar kunnen samenwerken in de Formule 1.

Verstappen vreesde Ricciardo bij overstap naar Red Bull

Max Verstappen was er niet helemaal gerust op toen hij eerder dit jaar de overstap maakte van Toro Rosso naar Red Bull. De Limburger had lichte twijfels en vreesde vooral zijn teamgenoot Daniel Ricciardo.

Kogel door de kerk: Verstappen stapt over naar Red Bull

Max Verstappen maakt per direct de overstap naar Red Bull Racing. Hij promoveert daarmee van Toro Rosso naar het hoofdteam van Red Bull.

Sterke geruchten: 'Verstappen per direct naar Red Bull'

Er gaan sterke geruchten dat formule 1-coureur Max Verstappen mogelijk vanaf volgende week voor Red Bull zal rijden. Enkele autosportsites komen woensdagavond met dat nieuws.

ANP
Max Verstappen twaalfde in tweede vrije training

Max Verstappen heeft in de tweede vrije training voor de grand prix van Rusland een twaalfde tijd op de borden gezet.

Verstappen nadrukkelijk in beeld voor stoeltje Red Bull

Red Bull Racing-teambaas Christian Horner heeft aangegeven dat hij voor de rijdersbezetting van 2017 zal kiezen uit de vier coureurs die momenteel onder contract staan bij Red Bull.

Verstappen na knappe inhaalrace achtste in GP China

Max Verstappen had misschien op meer gehoopt, maar kan terugkijken op een knappe race. In de Grand Prix van China finishte hij als achtste.

Verstappen zesde tijdens tweede training China

Max Verstappen heeft tijdens de tweede vrije training van de Grand Prix van China de zesde tijd geklokt.

Max Verstappen tiende in eerste training

Max Verstappen heeft de tiende tijd geklokt in de eerste vrije training van de Grand Prix van China.

Max leert langzaam te rijden... op een grasmaaier

Normaal scheurt Max Verstappen met dik 300 kilometer per uur over de weg, maar voor het goede doel moet hij leren om langzaam te rijden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten