Red Bull en Honda met elkaar in gesprek

Red Bull en Honda onderzoeken of ze vanaf volgend jaar met elkaar kunnen samenwerken in de Formule 1.

Verstappen vreesde Ricciardo bij overstap naar Red Bull

Max Verstappen was er niet helemaal gerust op toen hij eerder dit jaar de overstap maakte van Toro Rosso naar Red Bull. De Limburger had lichte twijfels en vreesde vooral zijn teamgenoot Daniel Ricciardo.

Kogel door de kerk: Verstappen stapt over naar Red Bull

Max Verstappen maakt per direct de overstap naar Red Bull Racing. Hij promoveert daarmee van Toro Rosso naar het hoofdteam van Red Bull.

Sterke geruchten: 'Verstappen per direct naar Red Bull'

Er gaan sterke geruchten dat formule 1-coureur Max Verstappen mogelijk vanaf volgende week voor Red Bull zal rijden. Enkele autosportsites komen woensdagavond met dat nieuws.

ANP
Max Verstappen twaalfde in tweede vrije training

Max Verstappen heeft in de tweede vrije training voor de grand prix van Rusland een twaalfde tijd op de borden gezet.

Verstappen nadrukkelijk in beeld voor stoeltje Red Bull

Red Bull Racing-teambaas Christian Horner heeft aangegeven dat hij voor de rijdersbezetting van 2017 zal kiezen uit de vier coureurs die momenteel onder contract staan bij Red Bull.

Verstappen na knappe inhaalrace achtste in GP China

Max Verstappen had misschien op meer gehoopt, maar kan terugkijken op een knappe race. In de Grand Prix van China finishte hij als achtste.

Verstappen zesde tijdens tweede training China

Max Verstappen heeft tijdens de tweede vrije training van de Grand Prix van China de zesde tijd geklokt.

Max Verstappen tiende in eerste training

Max Verstappen heeft de tiende tijd geklokt in de eerste vrije training van de Grand Prix van China.

Max leert langzaam te rijden... op een grasmaaier

Normaal scheurt Max Verstappen met dik 300 kilometer per uur over de weg, maar voor het goede doel moet hij leren om langzaam te rijden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda