1920x1080 - hunte

Torino Hunte keert terug bij VVV-Venlo

Torino Hunte komt per direct VVV-Venlo versterken. De vleugelaanvaller tekent een contract voor één seizoen met een optie voor nog een extra jaar.

Aanvaller vindt nieuwe club na vertrek bij VVV-Venlo

Het duurde een paar maanden, maar ook Torino Hunte (27) is weer onder de pannen. De aanvaller heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij Almere City.

Vertrokken aanvaller traint tóch weer mee bij VVV-Venlo

Een verrassend gezicht op de training van VVV-Venlo. Aanvaller Torino Hunte (27), die deze zomer juist vertrok bij de Venlonaren, houdt voorlopig zijn conditie op peil bij de ploeg van trainer Maurice Steijn.

Jeugdtrainerpapieren voor vijf VVV'ers

Een vijftal selectiespelers van VVV-Venlo heeft de opleiding tot UEFA C-jeugdtrainer met succes afgerond.

Blessure VVV-aanvaller Torino Hunte valt mee

De blessure van VVV-aanvaller Torino Hunte blijkt mee te vallen. Hij is inmiddels weer thuis.

Hoofdblessure voor VVV-speler Torino Hunte

VVV-aanvaller Torino Hunte liep een zware hersenschudding op tijdens het duel in en tegen RKC Waalwijk.

Zege VVV voldoende voor plek in play-offs

VVV heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Achilles’29 met 0-3 gewonnen.

VVV speelt doelpuntloos gelijk tegen Al-Shabab

VVV Venlo heeft in Neer doelpuntloos gelijk gespeeld tegen Al-Shabab.

VVV met man meer simpel langs FC Emmen

VVV heeft vrijdagavond een meer dan uitstekende eerste seizoenshelft in stijl uitgeluid. Op bezoek in de JENS Vesting ging Emmen over de knie: 1-4.

Hunte twijfelgeval bij VVV tegen RKC

VVV-trainer Maurice Steijn weet nog niet of hij kan beschikken over Torino Hunte, vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen rode lantaarndrager RKC Waalwijk.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten