Overslaan en naar de inhoud gaan

Topturnster Vera van Pol op weg terug na operatie

Geplaatst opdonderdag 7 maart 2019 - 18:12

Vera van Pol herstelt goed van haar operatie. De topturnster uit Tungelroy had bij het springen al een tijd last van haar linkervoet.

Uit de MRI-scan bleek dat er een stukje bot was losgeraakt en dat een operatie noodzakelijk was.

WK
Van Pol mist hierdoor het EK in april. Toch is ze blij dat de operatie nu heeft plaatsgevonden. "Ik kan nu de hele zomer herstellen en werken richting het WK in oktober."

Video: L1

Olympische Spelen
Het WK in Stuttgart is een belangrijk kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen van Tokio volgend jaar. Van Pol komt uit Tungelroy, maar heeft een kamer in Heerenveen. Daar traint ze met de andere topturners in het Epke Zonderland Turncentrum.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen