Overslaan en naar de inhoud gaan

Topturnster Vera van Pol op weg terug na operatie

Geplaatst opdonderdag 7 maart 2019 - 18:12

Vera van Pol herstelt goed van haar operatie. De topturnster uit Tungelroy had bij het springen al een tijd last van haar linkervoet.

Uit de MRI-scan bleek dat er een stukje bot was losgeraakt en dat een operatie noodzakelijk was.

WK
Van Pol mist hierdoor het EK in april. Toch is ze blij dat de operatie nu heeft plaatsgevonden. "Ik kan nu de hele zomer herstellen en werken richting het WK in oktober."

Video: L1

Olympische Spelen
Het WK in Stuttgart is een belangrijk kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen van Tokio volgend jaar. Van Pol komt uit Tungelroy, maar heeft een kamer in Heerenveen. Daar traint ze met de andere topturners in het Epke Zonderland Turncentrum.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen