Overslaan en naar de inhoud gaan

Toptalenten fietsen door Limburgse grotten

Geplaatst opdonderdag 15 november 2018 - 17:25

Vijftig toptalenten uit heel Europa hebben hun bezoek aan Limburg afgesloten met een fietstocht door de grotten.

De jongeren tussen de 18 en de 35 jaar deden allemaal mee aan het Young European Talent project. Donderdag werd het project afgesloten met de fietstocht. Op vijftig meter diepte fietsten ze een rondje door de grotten van Valkenburg.

Tips van topsporters
Na de duistere fietstocht kregen de Europese toptalenten in de Valkenburgse grotten colleges van wielrenner Jos van Emden en voetbaltrainer Bert van Marwijk. De twee prominente sporters gaven tips, adviezen en levenswijsheden naar aanleiding van hun ervaring in de topsport.

Specifiek vakgebied
De vijftig jongeren hebben allen zo hun specifieke vakgebied en studeerrichting van politiek, bestuurskunde en business tot cultuur, sport en wetenschap. Donderdagavond wordt het Young European Talent project afgesloten met een bezoek aan burgemeester Annemarie Penn-Te Strake van Maastricht.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen