Overslaan en naar de inhoud gaan

Toptalenten fietsen door Limburgse grotten

Geplaatst opdonderdag 15 november 2018 - 17:25

Vijftig toptalenten uit heel Europa hebben hun bezoek aan Limburg afgesloten met een fietstocht door de grotten.

De jongeren tussen de 18 en de 35 jaar deden allemaal mee aan het Young European Talent project. Donderdag werd het project afgesloten met de fietstocht. Op vijftig meter diepte fietsten ze een rondje door de grotten van Valkenburg.

Tips van topsporters
Na de duistere fietstocht kregen de Europese toptalenten in de Valkenburgse grotten colleges van wielrenner Jos van Emden en voetbaltrainer Bert van Marwijk. De twee prominente sporters gaven tips, adviezen en levenswijsheden naar aanleiding van hun ervaring in de topsport.

Specifiek vakgebied
De vijftig jongeren hebben allen zo hun specifieke vakgebied en studeerrichting van politiek, bestuurskunde en business tot cultuur, sport en wetenschap. Donderdagavond wordt het Young European Talent project afgesloten met een bezoek aan burgemeester Annemarie Penn-Te Strake van Maastricht.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen