Overslaan en naar de inhoud gaan

Topsportster Gwen van Rosmalen dolbij, aankoppelfiets terug

Geplaatst opmaandag 30 april 2018 - 22:36

Topsportster Gwen van Rosmalen uit Venlo is dolgelukkig. Haar aankoppelfiets, die op Koningsdag werd gestolen, is weer terug.

Maandagavond kwam er een melding binnen van een vrouw die liet weten dat haar 13-jarige zoon de aankoppelfiets in het buitengebied van Maasbree had gevonden.

Sorry
De politie van Peel en Maas schrijft op Facebook: "Kennelijk heeft de dief toch spijt gekregen gezien het feit dat hij of zij een briefje op de fiets achterliet met 'sorry'."
Uiteraard was Van Rosmalen, die vanwege een dwarslaesie in een rolstoel zit, heel blij dat haar aankoppelfiets weer terug is.

Koningsdag
Op Koningsdag werd in het centrum van Blerick de fiets gestolen. Voor de 37-jarige handbikester is de speciale fiets onmisbaar in haar leven. Dit bericht werd duizenden keren gedeeld.

Lees ook: Topsportster wanhopig: aankoppelfiets gestolen

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten