Overslaan en naar de inhoud gaan

Topsportster Gwen van Rosmalen dolbij, aankoppelfiets terug

Geplaatst opmaandag 30 april 2018 - 22:36

Topsportster Gwen van Rosmalen uit Venlo is dolgelukkig. Haar aankoppelfiets, die op Koningsdag werd gestolen, is weer terug.

Maandagavond kwam er een melding binnen van een vrouw die liet weten dat haar 13-jarige zoon de aankoppelfiets in het buitengebied van Maasbree had gevonden.

Sorry
De politie van Peel en Maas schrijft op Facebook: "Kennelijk heeft de dief toch spijt gekregen gezien het feit dat hij of zij een briefje op de fiets achterliet met 'sorry'."
Uiteraard was Van Rosmalen, die vanwege een dwarslaesie in een rolstoel zit, heel blij dat haar aankoppelfiets weer terug is.

Koningsdag
Op Koningsdag werd in het centrum van Blerick de fiets gestolen. Voor de 37-jarige handbikester is de speciale fiets onmisbaar in haar leven. Dit bericht werd duizenden keren gedeeld.

Lees ook: Topsportster wanhopig: aankoppelfiets gestolen

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen