Overslaan en naar de inhoud gaan

Topsporter in nood: judoka Juul Franssen zoekt auto

Geplaatst opmaandag 23 januari 2017 - 10:47

De breuk met het Nederlands judoteam bezorgt judoka Juul Franssen niet alleen financiële problemen. Ze heeft haar auto in moeten leveren en zoekt daarom zo snel mogelijk een sponsor.

"Help! Iemand die per 1 februari een auto zou willen sponsoren aan een topsporter in nood? #RoadtoTokyo2020". Die noodkreet deed ze maandag via Facebook.

A-status
De judoka uit Reuver werd half januari door de Judo Bond Nederland (JBN) uit het Nederlands team gezet. Ze mag daardoor niet meer meedoen aan internationale wedstrijden en trainingsstages met de nationale topsportselectie. Ze verloor ook haar A-status waardoor ze geen aanspraak meer kan maken op voorzieningen die haar topsportcarrière ondersteunen.

Lees ook: Judoka Juul Franssen uit Nederlands team gezet

Inleveren
Per 1 februari komt daar ook nog een (klein) praktisch probleem bij: ze heeft geen vervoer meer. Begin januari kreeg Franssen de sleutel van haar nieuwe auto, gesponsord door TeamNL. Door de verwijdering uit het Nederlands team moet ze die nu weer inleveren.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Judoclinics in de Geusselt in Maastricht
Juul Franssen pakt brons in Sofia
Judoka Juul Franssen gediskwalificeerd in halve finale WK
Juul Franssen naar halve finale in Parijs
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen