sport stockfoto topsport limburg (30 mrt 2020)

Mogelijk datalek bij afhandeling bankroet Topsport Limburg

Bij de afhandeling van het faillissement van Topsport Limburg is er mogelijk sprake van een datalek. Dat meldt curator Jacques Paulissen in zijn derde faillissementsverslag.

sport stockfoto topsport limburg (30 mrt 2020)
Provincie dreigt claim Topsport Limburg mis te lopen

Curator Jacques Paulissen stelt dat het niet waarschijnlijk is dat de claim van 9,5 ton van de provincie Limburg op het failliete Topsport Limburg wordt gehonoreerd. En dat geldt ook voor 22 andere schuldeisers.

sport stockfoto topsport limburg (30 mrt 2020)
Provincie claimt 9,5 ton van Topsport Limburg: 'kansloos'

De provincie wil bijna 9,5 ton subsidie terug van het in oktober failliet verklaarde Topsport Limburg.

Topsport Limburg (15 okt 2019)
Voorzieningen Limburgse sporttalenten weer beschikbaar

De meer dan 1500 Limburgse talenten en topsporters hebben over twee weken weer de beschikking over een topsportpas.

Sport topsport
Ex-directeur wil onderzoek naar bankroet Topsport Limburg

De oud-directeur van het failliete Topsport Limburg wil een onderzoek naar het faillissement. En dan vooral naar de rol die provincie daarin heeft gespeeld.

Sport
Doek valt definitief voor Topsport Limburg

Het doek is definitief gevallen voor Topsport Limburg.

Fakkelen Chemelot (22 okt 2019)
L1mburg Centraal: Omgeving schudt bij opstart naftakraker

Dinsdag in L1mburg Centraal: L1mburg Centraal: Forse trillingen bij opstarten naftakraker Chemelot, grote tekorten bij Topsport Limburg, een Sittardse wereldtopper aan de paal en meer Limburgs nieuws...

Sport topsport
Topsport Limburg gaat faillissement aanvragen

Topsport Limburg gaat het faillissement aanvragen. Dat bevestigt Luc Winants, voorzitter van de tijdelijke Raad van Toezicht

Topsport Limburg (15 okt 2019)
'Lopen sporters faciliteiten mis in voorbereiding Spelen?'

CDA en VVD in het Limburgs Parlement willen weten of Limburgse topsporters de dupe zijn van een mogelijk faillissement van Topsport Limburg.

Topsport Limburg (15 okt 2019)
Geen beweging meer in Topsport Limburg: tonnen tekort

De kans is groot dat de stekker uit Topsport Limburg gaat.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten