Topsport Limburg (15 okt 2019)

'Ex-bestuurders Topsport Limburg persoonlijk aansprakelijk'

Oud-directeur Geert Ruigrok en voormaling interim directeur Eric Bessems van het failliete Topsport Limburg worden mogelijk persoonlijk aansprakelijk gesteld voor de gang van zaken.

sport stockfoto topsport limburg (30 mrt 2020)
Mogelijk datalek bij afhandeling bankroet Topsport Limburg

Bij de afhandeling van het faillissement van Topsport Limburg is er mogelijk sprake van een datalek. Dat meldt curator Jacques Paulissen in zijn derde faillissementsverslag.

sport stockfoto topsport limburg (30 mrt 2020)
Provincie dreigt claim Topsport Limburg mis te lopen

Curator Jacques Paulissen stelt dat het niet waarschijnlijk is dat de claim van 9,5 ton van de provincie Limburg op het failliete Topsport Limburg wordt gehonoreerd. En dat geldt ook voor 22 andere schuldeisers.

sport stockfoto topsport limburg (30 mrt 2020)
Provincie claimt 9,5 ton van Topsport Limburg: 'kansloos'

De provincie wil bijna 9,5 ton subsidie terug van het in oktober failliet verklaarde Topsport Limburg.

Topsport Limburg (15 okt 2019)
Voorzieningen Limburgse sporttalenten weer beschikbaar

De meer dan 1500 Limburgse talenten en topsporters hebben over twee weken weer de beschikking over een topsportpas.

Sport topsport
Ex-directeur wil onderzoek naar bankroet Topsport Limburg

De oud-directeur van het failliete Topsport Limburg wil een onderzoek naar het faillissement. En dan vooral naar de rol die provincie daarin heeft gespeeld.

Sport
Doek valt definitief voor Topsport Limburg

Het doek is definitief gevallen voor Topsport Limburg.

Fakkelen Chemelot (22 okt 2019)
L1mburg Centraal: Omgeving schudt bij opstart naftakraker

Dinsdag in L1mburg Centraal: L1mburg Centraal: Forse trillingen bij opstarten naftakraker Chemelot, grote tekorten bij Topsport Limburg, een Sittardse wereldtopper aan de paal en meer Limburgs nieuws...

Sport topsport
Topsport Limburg gaat faillissement aanvragen

Topsport Limburg gaat het faillissement aanvragen. Dat bevestigt Luc Winants, voorzitter van de tijdelijke Raad van Toezicht

Topsport Limburg (15 okt 2019)
'Lopen sporters faciliteiten mis in voorbereiding Spelen?'

CDA en VVD in het Limburgs Parlement willen weten of Limburgse topsporters de dupe zijn van een mogelijk faillissement van Topsport Limburg.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten