Overslaan en naar de inhoud gaan

Topschutter Boymans pas volgend seizoen weer in actie

Geplaatst opdonderdag 23 april 2015 - 14:19

Spits Ruud Boymans uit Born richt zich op komend voetbalseizoen. De speler van FC Utrecht moet langer dan verwacht revalideren van een zware enkelblessure.

De kwetsuur liep hij in december op tijdens een wedstrijd tegen Heracles Almelo. Oorspronkelijk zou hij drie maanden aan de kant staan, maar nu blijkt dat hij meer tijd nodig heeft om fit te worden. "Doodzonde hoe het is gelopen, maar volgend seizoen sta ik er weer'', laat de speler weten via de sociale media.

Topscorerstitel
De 25-jarige goaltjesdief maakte begin dit seizoen negen doelpunten in evenzoveel wedstrijden. Zijn vervanger, Sebastién Haller, maakte tot nu toe acht treffers en kan in de komende wedstrijden de topscorerstitel van de FC opeisen.

Willem Janssen
Voor de Domstedelingen gaat het voetbalseizoen uit als een nachtkaars. De equipe, met onder meer Willem Janssen uit Well in de gelederen, moet nog drie wedstrijden spelen. De club eindigt deze voetbaljaargang in de middenmoot.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Geblesseerde Boymans staat tot winterstop buitenspel
Geblesseerde Ruud Boymans voorlopig langs de lijn
Boymans deelt clubrecord met Dirk Kuyt na treffer
Boymans vindt zichzelf 'geen mooie voetballer'
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen