Overslaan en naar de inhoud gaan

Topman Red Bull weer lovend over Verstappen

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 17:12

Max Verstappen heeft 'domme critici' de mond gesnoerd met zijn vlekkeloze race in de Grand Prix van Canada.

"Hij deed niets fout en dat is wat wij van hem verwachten. Max presteerde en hij gaf het juiste antwoord", aldus topman Helmut Marko van het Formule 1-team van Red Bull op de website van Autosport.

'Max deed niets fout'
Marko, de man die Verstappen op jonge leeftijd binnenhaalde bij de Oostenrijkse renstal, loofde het optreden van de Limburger, die als derde finishte in de race. "Hij was de snelste in alle trainingen, kwalificeerde zich als derde voor de race en deed helemaal niets fout. Er was zelfs geen krasje te zien op de auto."

Lees ook: Max scoort zonder Jos punten bij Red Bull

Onder vuur
Verstappen lag onder vuur na een reeks van incidenten in voorbije races en zelfs Marko was na de Grand Prix van Monaco, waar de Nederlander zijn bolide tijdens een training aan gort reed, kritisch naar zijn oogappel. "Hij zal de races toch iets anders moeten benaderen", was toen zijn oordeel. Na de race in Canada was hij weer een en al lof.

De volgende race wordt gereden op 24 juni. De Grand Prix van Frankrijk is vanaf 16:00 uur live te volgen via een liveblog.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen