Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Topman DSM: 'Limburg blijft belangrijk'

Geplaatst opwoensdag 14 februari 2018 - 14:31

Bestuursvoorzitter Feike Sijbesma van DSM benadrukt dat Limburg een belangrijke plek blijft voor het speciaalchemiebedrijf.

Dat zei hij bij de presentatie van de jaarcijfers over 2017. Volgens de topman staat het bedrijf model voor de ontwikkeling van chemieterrein Chemelot.

Duizenden arbeidsplaatsen
"In het begin waren wij de enige hier. Nu zijn er meer dan honderd bedrijven gevestigd met enkele duizenden arbeidsplaatsen. Dat hebben wij gecreëerd door de jaren heen."

Lees ook: DSM optimistisch na sterk einde van 2017

Laboratorium
Dat Limburg belangrijk is, blijkt volgens Sijbesma uit het investeren in een nieuw laboratorium. "Wij hebben vorig jaar voor meer dan 50 miljoen euro een nieuw laboratorium gebouwd voor het testen van materialen. Bovendien komt een belangrijk deel van onze innovatie uit het zuiden. En ook het hoofdkantoor staat hier", aldus de topman.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen